dimarts, 13 de desembre de 2011

Un premi meravellós

OOOOhhhhhh, que amabilíssima i encantadora que és la Cristina, d'El alfiler de cristal. M'ha atorgat un premi per aquest bloc!
La veritat és que no sé què dir, perquè no em mereixo cap mena de distinció. Quan veig el seu bloc i el de tantes i tantes artistes em sento moooolt i molt petita, i m'adono que em queden moltes coses per aprendre.
Cristina, no ens coneixem, però ets un sol de persona. Moltes gràcies per tot, preciosa.No sé gaire bé què haig de fer ara, suposo que passar-li el premi a una artista, quin compromís, perquè n'hi ha tantes que feu unes coses tan meravelloses!! Em sembla, però, que li passaré a Mercedes, una altra persona encantadora que també m'ha ajudat sense que ens coneguéssim gens. Aquest és el seu Mi rinconcito perlero.

¡OOOOhhhhhhh, qué amabilísima y encantadora que es Cristina, de El alfiler de cristal! ¡Me ha concedido un premio por este blog!
La verdad es que no sé qué decir, porque no me merezco distinción alguna. Cuando veo su blog y el de tantas y tantas artistas, me siento muuuuuuy pequeñita, y me doy cuenta de que me quedan muchas cosas por aprender. 
Cristina, no nos conocemos de nada, pero eres un sol. Muchas gracias por todo, preciosa.


No sé muy bien qué tengo que hacer ahora, supongo que pasarle el premio a una artista, ¡qué compromiso, porque hay tantas y tantas que hacéis unas cosas tan maravillosas! Pero creo que se lo pasaré a Mercedes, otra persona encantadora que también me ha ayudado sin conocerme. Este es su Mi rinconcito perlero.


3 comentaris:

 1. Bueeeeno, es que desde que conocí tu blog me paseo por él a menudo. Creo que este premio refleja todo lo que tu blog me produce, una gran admiración y lo mejor, un afán de superación.
  Y no te preocupes que te seguirán llegando premios para poder adjudicar a otros blogs que creas merecedores, aunque pocos hay que no lo sean.
  Besicos.

  ResponElimina
 2. T'acabo de coneixer desde el Alfiler de cristal i després de mirar una miqueta el que fas hem quedo per aquí per no perdre'm rés!!!! Així que ja tens a una seguidora més! ;)
  Molts petonets artista!

  http://themagicsworld.blogspot.com/

  ResponElimina
 3. Gràcies!! Em sembla que ja m'havies vist alguna cosa a Mis creaciones con abalorios, és possible? Jo ja m'he fet seguidora del Facebook!!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...